Thuiswerken als webcamkoppel

Thuiswerken als webcamkoppel is niet alleen spannend, maar verdient ook nog eens goed! Webcammen als stel doe je voor het geld en spanning!

De juiste spullen voor het werk

Benodigdheden

Dus jullie willen starten als webcamstel? Wat heb je zoal nodig om te kunnen werken?


Welke benodigdheden heb je nodig als webcamkoppel?
Willen jullie samen geld verdienen met webcammen? Dit zijn de spullen die je nodig gaat hebben om goed te kunnen werken.


De eerste en grootste tip die wij kunnen geven is doe in het begin, als je net moet starten, geen dure uitgaven. Met weinig kun je al aan de slag en het is belangrijker om van start te gaan met de spullen die je al hebt. Na dat jullie wat inkomsten hebben gemaakt met webcammen kun je besluiten om duurdere spullen te kopen en verder investeren in je werk.


Waarschijnlijk zijn jullie al in het bezit van veel apparatuur die je nodig zult hebben om te kunnen werken als webcamkoppel. Op deze pagina kun je alles lezen over wat je nodig hebt om te starten in de webcamseks branche.


De basisbenodigdheden zijn:


een computer of laptop
een goede webcam
een betrouwbaar internetaansluiting
een ruimte waarin je kunt werken
De computer die je nodig hebt voor webcam werk
Om te kunnen cammen heb je vanzelfsprekend een PC of laptop nodig. Dit hoeft niet de snelste of duurste model te zijn. Het is echter wel aan te raden dat je een redelijk snelle computer gebruikt om te webcammen. Een pc met een i3 of i5 processor en 8 GB aan RAM is voldoende om de webcambeelden goed aan te kunnen.


Webcammen op meerdere webcamsites met Splitcamera software is ook mogelijk. Hiervoor hebben jullie wel een snellere, krachtiger computer nodig omdat er meerdere webcambeelden aangestuurd moeten worden en dit kost veel rekenkracht. Kiezen jullie ervoor om op meerdere sites te cammen is het raadzaam om in een snelle computer te investeren. Een PC met i7 en ruim 16GB RAM is het beste om te gebruiken.


In het begin kiezen de meeste koppels om gewoon, eenvoudig te starten op een enkele webcamsite en is een oudere computer/laptop prima.


Welke webcam is goed om te gebruiken voor webcammen?
Als webcam-klanten met jullie gaan webcammen willen ze graag alles duidelijk en scherp willen zien. Zorg dat jullie een webcam gebruiken met hoge resolutie en haarscherp beeld, anders krijgen klanten een korrelig beeld te zijn en klikken ze snel weg. Als webcamstel is het belangrijk om te werken met een goede Hd-kwaliteit webcam, liefst ook eentje met een geluid optie, zodat klanten ook alles kunnen horen!


Tip 1: Hoe mooier het beeld, hoe langer klanten op de chat blijven. Hoe meer jullie verdienen!


In het begin zijn jullie er misschien niet helemaal uit of webcammen wat is om mee verder te gaan. In dit geval kun je gewoon een standaard webcam gebruiken – eentje die jullie al in bezit hebben. Mocht je denken aan eentje te kopen kun je al redelijke webcams kopen voor rond de twintig euro.
Voor koppels die vast aan de slag willen in de webcamseks branche is het aan te raden om een betere, duurdere webcam aan te schaffen. Deze aankoop betaalt zich op korte termijn uit en is een goede investering.


Tip 2: Een goede webcam is belangrijk, maar vergeet niet dat zonder optimale verlichting de webcambeelden waardeloos donker zullen zijn. Koop naast een webcam ook een set sfeerverlichting om het beeld voor de klant zo goed mogelijk te krijgen.


Welke internetverbinding heb je nodig?
Jullie zijn net in het midden van een webcamsessie met een klant die regelmatig in de chat komt…. en het internet klapt er uit! De klant is hier niet blij mee en komt niet meer terug om met jullie te chatten.


Klant weg, weg inkomsten…!


Dit wil je voorkomen. Een degelijke, betrouwbare en snelle internetverbinding is dus een ‘must have’ in de webcam business. Gelukkig is er in Nederland een snelle internet netwerk en de meeste mensen hebben een snelle verbinding.


Controleer voor de zekerheid jullie down- en upload snelheid om na te gaan of deze optimaal zijn.
Tip: Om je internetsnelheid te testen kun je gaan naar www.speedtest.net en daar een test uitvoeren.
Zo niet, is het handig om over te stappen naar een andere provider. Er zijn genoeg goede internet aanbieders om uit te kiezen. Een klein bedragje voor sneller internet is een goede investering in je werk.


Tip: Gebruik geen WiFi, gebruik een vaste internetverbinding. Een connectie via WiFi is zeker langzamer dan een vaste verbinding. Wifi is instabiel en klapt er af en toe ook wel eens uit. Steek het internet kabel in de computer voor een snelle, stabiele webcamsessie.


Overige spullen die je kunt gebruiken voor webcam werk
Naast deze basisspullen die je nodig hebt, zijn er nog een aantal dingen die ook goed van pas kunnen zijn tijdens het webcammen. Natuurlijk kun je aan de slag met alleen de basis webcam werk benodigdheden, maar er zijn een aantal dingen die je webcamsessies extra erotisch en dynamisch kan maken.


Denk bijvoorbeeld aan de volgende items:


Spannende seksspeeltjes (om te gebruiken tijdens jullie webcamshow)
De werkplek optimaliseren (goede verlichting, privé ruimte, ongestoord, leuke ambiance)
Leuke, erotische outfits (er leuk uitzien voor de klanten)
Optimaliseer het webcam beeld door middel van goede (indirecte, sfeer) belichting
Verbeter je webcam apparatuur (upgraden van computer of webcam na ontvangst van de eerste inkomsten)

Gratis Aanmelden!

Online aanmelden voor webcam koppels Met het onderstaand formulier kunnen jullie als stel aanmelden voor webcam werk. Let op: alleen 1 persoon hoeft zich aan te melden. Het is aan te raden dat jullie aanmelden onder naam van de vrouw. De minimale leeftijd om te kunnen werken als webcammodel is 18 jaar.

© Copyright 2021 Webcamkoppels.nl. Alle rechten voorbehouden