Webcamplatformen, zoals Islive, Xmodels, Chaturbate en LiveJasmin hebben verschillende categorie├źn, zoals, vrouw, man,fetisj, koppels, homo, lesbisch en meer!

Verschillende type mensen kunnen zich dus aanmelden voor webcam werk, maar wist je dat je ook als stelletje achter de cam kunt werken? Als je liever wil werken als een koppel is dat geen probleem – klanten zijn vaak dol op een chat met een heet koppeltje die lekker samen bezig zijn!

Wanneer je online registreert krijg je de vraag of je je wil registreren als een koppel of als single. Je kunt dus kiezen om webcamkoppel te zijn – dat geeft je ook de mogelijkheid om een keer alleen te webcammen mocht dat zo uitkomen.

Wanneer je partner zich later als performer wil registreren is dat geen probleem.

Het voordeel van aanmelden als webcam stel is dat enkele van je advertenties op de speciale koppels pagina getoond worden. Dit zorgt voor veel meer klanten dan bijvoorbeeld dames die alleen werken.

Koppels doen het vaak erg goed achter de cam en er komen veel klanten op af.

Koppels kunnen doen wat ze willen om betalende bezoekers te vermaken. Vaak kiezen koppels om live seks te hebben tijden de webcamshow. Vooral mannen geilen hier erg op en blijven lekker lang naar de show kijken. Klanten betalen per minuut dus dit levert koppels goed geld op!

Het webcam werk als stel houdt in dat je een erotische show geeft voor betalende bezoekers die komen kijken. Als performer alleen of als koppel kan je de webcam show zelf indelen. Webcam werk is vrijblijvend dus je bent niets verplicht.

Het beste om te doen is om uw bezoekers te vragen wat ze willen zien – dit zorgt voor wat interactie en dynamiek tijdens het webcammen. Vergeet niet dat de klant koning is en ze betalen per minuut om naar een geile show te kijken – ze willen waar voor hun geld. Als je klanten lekker lang kan vermaken en er echt een spetterende show van kunt maken krijg je op ten duur veel vaste klanten. Dit zijn klanten die telkens bij jou/jullie terugkomen voor webcamseks. Vaste klanten zijn goud waard en zorgen voor een mooie, vaste stroom van inkomsten.

Trefwoorden: koppels webcammen, webcamsex koppels, als stel achter de cam, man of vrouw, koppels werken online, thuiswerk voor koppels, geld krijgen, werken als webcam seks model,

done