Voor Wie

Thuiswerken als webcamkoppel is niet alleen spannend, maar verdient ook nog eens goed! Webcammen als stel doe je voor het geld en spanning!

Voor wie is webcammen geschikt?

Het werken als een webcamkoppel is een optie voor volwassenen die op zoek zijn naar een flexibele en potentieel lucratieve baan. Dit kan zowel spannend als lonend zijn, en het kan een positieve invloed hebben op de relatie van het koppel. Het is mogelijk om je als koppel aan te melden op de meeste Nederlandse en grotere internationale webcamsites. Hoewel het meest voorkomende is dat een vrouw alleen werkt achter de webcam, is het werken als een koppel steeds populairder geworden.

Het is belangrijk om te weten dat elke persoon die voor de webcam gaat werken zich afzonderlijk moet aanmelden. De webcamsites hebben een strenge regel dat ongeregistreerde personen zich niet mogen tonen op de webcam. Webcammen is alleen weggelegd voor volwassenen en webcamsites zijn wettelijk verplicht om dit te handhaven. Als je als stelletje samen gaat webcammen en een van jullie is niet netjes aangemeld, dan kan het webcambedrijf het account direct opzeggen.

Het is ook mogelijk om met een kleine groep (2-4) personen tegelijkertijd te webcammen. Dit kan een spannende seksorgie worden, wat veel kijkers kan trekken. Het werken als een webcamkoppel doe je primair voor het geld, en er valt goed mee te verdienen. Naast de verdiensten die je kunt maken, is het werk natuurlijk ook opwindend om (vooral) samen te doen. Klanten kijken mee terwijl jullie lekker los gaan voor de live cam, en de verdiensten rollen binnen.

Over het algemeen verdien je als koppel (veel) meer dan een webcammodel in haar eentje. Als je alleen werkt, trek je minder bezoekers omdat je show minder dynamisch is, vergeleken met een stelletje dat samen met elkaar lekker erotisch bezig is. Stellen die samen webcammen kunnen met gemak meer dan 52 euro per uur verdienen. Als stel achter de cam trek je veel meer klanten en de klanten die op jullie chatbox komen blijven ook langer hangen, omdat het een spannende erotische show is.

Het is sterk aan te raden om samen te werken. Aanmelden als webcamkoppel kan bij een groot aantal webcambedrijven op het internet. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het webcambedrijf waar je van plan bent om aan te melden een goede (snelle) klantenservice heeft. Het is ook aan te raden om je bij meerdere webcamsites aan te melden, zodat je nooit verlegen zit om bezoekers en klanten.

WYSIWYG HTML Editor