Thuiswerken als webcamkoppel

Thuiswerken als webcamkoppel is niet alleen spannend, maar verdient ook nog eens goed! Webcammen als stel doe je voor het geld en spanning!

Wat houdt het werk in?

Webcam werk
Informatie en tips over webcamseks thuiswerk voor dames en koppels.


Webcammen als stel om geld te verdienen is spannend werk jullie als stel samen kunt uitoefenen en van genieten. Het werk betaalt goed en het kan een positieve invloed hebben op je relatie.


Webcammen als koppel
Op de meeste Nederlandse en grotere internationale webcamsites is het mogelijk om als koppel aan te melden. Het meest voorkomend is een vrouw alleen die werkt achter de webcam, maar tegenwoordig is het onder de stellen ook populair geworden. Er cammen steeds meer stelletjes samen. Af en toe zie je op de webcam sites ook groepen met meerdere mensen (m/v of v/v) die webcammen. Een orgie op de live cam trekt veel kijkers!


Webcammen als stel voor geld
Jullie kunnen er voor kiezen om als man en vrouw tegelijkertijd te werken, maar het is misschien ook een idee om met een kleine groep (2-4) personen tegelijkertijd te webcammen. Maak er een spannende seksorgie van – hoe meer hoe spannender!


Webcammen als stel doe je primair voor het geld natuurlijk en er valt goed mee te verdienen. Naast de verdiensten die je kunt maken is het werk natuurlijk supergeil om (vooral) samen te doen. Klanten kijken mee terwijl jullie lekker los gaan voor de live cam… en de verdiensten rollen binnen.


Wat verdient een webcamkoppel?
Op het algemeen verdien je al stel (veel) meer dan een webcammodel in haar eentje. Als je alleen werkt trek je minder bezoekers doordat je show minder dynamisch is, vergeleken met een stelletje dat samen met elkaar lekker erotisch bezig zijn.


Stellen die samen webcammen kunnen met gemak meer dan 52 euro per uur verdienen.


Als stel achter de cam trek je veel meer klanten en de klanten die op jullie chatbox komen blijven ook langer hangen, omdat het een spannende erotische show is.


Door samen te cammen zijn jullie in staat om een afwisselende erotische show te geven dat geil is om lagertijd naar te kijken. Dit wordt zeer positief ervaren onder de klanten.


Hoe langer klanten op de chat blijven hoe meer geld jullie verdienden.


Een nadeel van samen als koppel webcammen is wel dat je de gemaakte verdiensten moet delen tussen jullie beiden.


Een dynamische show, veel klanten en veel minuten is je doel. Het is sterk aan te raden om samen te werken.


Aanmelden om als stel voor webcam werk
Bij het aanmelden als koppel is het belangrijk te weten dat ieder persoon die gaat werken voor de cam zich afzonderlijk moet aanmelden. De webcamsites hebben een strenge regel dat ongeregistreerde personen zich niet mogen tonen op de webcam. Webcammen is alleen weggelegd voor volwassenen en webcamsites zijn wettelijk verplicht om dit te handhaven. Als je als stelletje samen gaan webcammen en een van jullie is niet netjes aangemeld dan kan het webcambedrijf het account direct opzeggen. Hoogstwaarschijnlijk vervallen dan ook je recht op eventuele verdiensten en tegoeden op je account.


Waar aanmelden als webcamstel?
Aanmelden als webcam koppel kan bij een groot aantal webcambedrijven op het internet, maar wij raden hier de beste aan.


Werken als webcamstel kan het beste op deze websites:
ClubIslive (de webcamseks site van Islive.nl)
Chaturbate (een grote, bekende webcam chatsite vooral gericht op Amerikanen)
Xmodels (een grote camsite gericht op Europese klanten)
LiveJasmin (een grote internationale webcam site)
De voorgaande webcamsites zijn in onze ogen de beste die er zijn. Als je geld wil verdienen op een betrouwbare manier kan je het beste aansluiten bij een bekende, grootte club met een goede reputatie in de erotische markt!


Je hoeft je niet te beperken tot het aanmelden bij slechts een van deze bedrijven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij meerdere sites aan te melden zodat je nooit verlegen zit om bezoekers en klanten.


Tips voor het aanmelden
Zorg dat het webcambedrijf waar je van plan bent om aan te melden een goede (snelle) klantenservice heeft
Lees de regels goed door voordat je aanmeld. Webcammen is vrijblijvend werk, zonder al te veel regeltjes, maar bij ieder webcambedrijf heb je te maken met dingen die wel en niet kunnen tijdens je werk
Aanmelden bij meerdere webcamsites is sterk aangeraden. Je kunt gemakkelijk op diverse websites tegelijk aan het werk door gebruik te maken van splitcammen software
Neem eerst contact op met het bedrijf die de website beheert en ga na hoe lang het duurt voordat je een reactie terugkrijgt. Een snelle responstijd is een pre.
Bekijk andere modellen die er werken en kijk of jullie er net als hun ook een plekje kunnen vinden
Lees reviews over het bedrijf. Deze zijn makkelijk online te vinden en geven je veel inzicht
Staar je niet blind op de verdiensten of uitbetalingen. Het gaat er ook om dat jullie daar fijn kunnen werken en veel bezoekers krijgt
Probeer meerdere chatplatformen uit. Hierdoor krijg je als snel door welk webcamplatform het op dat moment het best doet en waar het lucratief is om te werken.

Gratis Aanmelden!

Online aanmelden voor webcam koppels Met het onderstaand formulier kunnen jullie als stel aanmelden voor webcam werk. Let op: alleen 1 persoon hoeft zich aan te melden. Het is aan te raden dat jullie aanmelden onder naam van de vrouw. De minimale leeftijd om te kunnen werken als webcammodel is 18 jaar.

© Copyright 2021 Webcamkoppels.nl. Alle rechten voorbehouden