Het Werk

Thuiswerken als webcamkoppel is niet alleen spannend, maar verdient ook nog eens goed! Webcammen als stel doe je voor het geld en spanning!

Thuiswerken als webcam stel

Het werken vanuit huis als webcamkoppel is niet alleen een spannende onderneming, maar het kan ook een lucratieve bron van inkomsten zijn! Het webcammen als koppel wordt voornamelijk gedaan voor het geld en de opwinding die het met zich meebrengt. Maar wat houdt dit werk precies in?

Webcamwerk biedt informatie en tips over thuiswerk in de webcamseksindustrie, specifiek gericht op dames en koppels. Het webcammen als koppel om geld te verdienen is een opwindende baan die jullie als stel samen kunnen uitvoeren en waarvan jullie samen kunnen genieten. Het werk is goed betaald en kan een positieve invloed hebben op jullie relatie.

Op de meeste Nederlandse en grotere internationale webcamsites is het mogelijk om je als koppel aan te melden. Hoewel het meest voorkomende scenario een vrouw is die alleen achter de webcam werkt, is het webcammen als koppel tegenwoordig ook populair geworden onder stellen. Steeds meer koppels kiezen ervoor om samen te cammen. Af en toe zie je op de webcam sites ook groepen met meerdere mensen (m/v of v/v) die webcammen. Een orgie op de live cam trekt veel kijkers!

Jullie kunnen ervoor kiezen om als man en vrouw tegelijkertijd te werken, maar het is misschien ook een idee om met een kleine groep (2-4) personen tegelijkertijd te webcammen. Maak er een spannende seksorgie van - hoe meer, hoe spannender! Webcammen als stel doe je primair voor het geld en er valt goed mee te verdienen. Naast de verdiensten die je kunt maken, is het werk natuurlijk super opwindend om (vooral) samen te doen. Klanten kijken mee terwijl jullie lekker los gaan voor de live cam... en de verdiensten rollen binnen.

Wat verdient een webcamkoppel? Over het algemeen verdien je als stel (veel) meer dan een webcammodel in haar eentje. Als je alleen werkt, trek je minder bezoekers omdat je show minder dynamisch is, vergeleken met een stel dat samen erotisch bezig is. Stellen die samen webcammen kunnen met gemak meer dan 52 euro per uur verdienen. Als stel achter de cam trek je veel meer klanten en de klanten die op jullie chatbox komen blijven ook langer hangen, omdat het een spannende erotische show is. Door samen te cammen zijn jullie in staat om een afwisselende erotische show te geven dat opwindend is om naar te kijken. Dit wordt zeer positief ervaren onder de klanten. Hoe langer klanten op de chat blijven, hoe meer geld jullie verdienen. Een nadeel van samen als koppel webcammen is wel dat je de gemaakte verdiensten moet delen tussen jullie beiden. Een dynamische show, veel klanten en veel minuten is je doel. Het is sterk aan te raden om samen te werken.

Bij het aanmelden als koppel is het belangrijk te weten dat ieder persoon die gaat werken voor de cam zich afzonderlijk moet aanmelden. De webcamsites hebben een strenge regel dat ongeregistreerde personen zich niet mogen tonen op de webcam. Webcammen is alleen weggelegd voor volwassenen en webcamsites zijn wettelijk verplicht om dit te handhaven. Als je als stelletje samen gaat webcammen en een van jullie is niet netjes aangemeld, dan kan het webcambedrijf het account direct opzeggen. Hoogstwaarschijnlijk vervallen dan ook je recht op eventuele verdiensten en tegoeden op je account.

Aanmelden als webcam koppel kan bij een groot aantal webcambedrijven op het internet, maar wij raden hier de beste aan. Werken als webcamstel kan het beste op deze websites: ClubIslive (de webcamseks site van Islive.nl), Chaturbate (een grote, bekende webcam chatsite vooral gericht op Amerikanen), Xmodels (een grote camsite gericht op Europese klanten), LiveJasmin (een grote internationale webcam site). De voorgaande webcamsites zijn in onze ogen de beste die er zijn. Als je geld wil verdienen op een betrouwbare manier kan je het beste aansluiten bij een bekende, grote club met een goede reputatie in de erotische markt! Je hoeft je niet te beperken tot het aanmelden bij slechts een van deze bedrijven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij meerdere sites aan te melden zodat je nooit verlegen zit om bezoekers en klanten.

Bij het aanmelden is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het webcambedrijf waar je van plan bent om aan te melden een goede (snelle) klantenservice heeft. Lees de regels goed door voordat je je aanmeldt. Webcammen is vrijblijvend werk, zonder al te veel regeltjes, maar bij ieder webcambedrijf heb je te maken met dingen die wel en niet kunnen tijdens je werk. Aanmelden bij meerdere webcamsites is sterk aangeraden. Je kunt gemakkelijk op diverse websites tegelijk aan het werk door gebruik te maken van splitcammen software. Neem eerst contact op met het bedrijf dat de website beheert en ga na hoe lang het duurt voordat je een reactie terugkrijgt. Een snelle responstijd is een pre. Bekijk andere modellen die er werken en kijk of jullie er net als hun ook een plekje kunnen vinden. Lees reviews over het bedrijf. Deze zijn makkelijk online te vinden en geven je veel inzicht. Staar je niet blind op de verdiensten of uitbetalingen. Het gaat er ook om dat jullie daar fijn kunnen werken en veel bezoekers krijgen. Probeer meerdere chatplatformen uit. Hierdoor krijg je als snel door welk webcamplatform het op dat moment het best doet en waar het lucratief is om te werken.

Online aanmelden voor webcam koppels is eenvoudig. Met het onderstaand formulier kunnen jullie als stel aanmelden voor webcam werk. Let op: alleen 1 persoon hoeft zich aan te melden. Het is aan te raden dat jullie aanmelden onder naam van de vrouw. De minimale leeftijd om te kunnen werken als webcammodel is 18 jaar.

AI Website Maker