Testimonials

Thuiswerken als webcamkoppel is niet alleen spannend, maar verdient ook nog eens goed! Webcammen als stel doe je voor het geld en spanning!

Testimonials van koppels die online verdienen

Lees hier alles over de ervaringen van webcam koppels. Zij vertellen hoe het is om samen achter de webcam te werken. 

Sandra (36) & Wim (43) uit Assendelft

Wij genieten van webcammen en verdienen lekker bij! Wij hadden samen al wat erotisch werk gedaan en toen wij de kans kregen om te webcammen bij Club Islive hebben wij die met beide handen aangepakt! Wij vinden het geweldig spannend en leuk om te doen en voor ons is dit werk een hobby en verrijking van onze seksleven. Samen zijn we dol op alles wat met erotiek te maken heeft en het feit dat we er mee verdienen is helemaal top. Wij kunnen webcam-werk zeker aanraden aan andere koppels die ook iets met online erotiek willen doen.

Sofie (19) & Hans (21) uit Amsterdam

Wij werken ruim een half jaar als webcam stel en het bevalt uitstekend. In het begin was het best lastig om in je blootje voor de webcam te zitten, maar al vrij snel hadden wij daar geen last meer van en konden we met gemak lekker naakt voor de webcam. Sterker nog wij vrijen er lekker op los zonder daarover te schamen of er mee te zitten. De bezoekers die inloggen op onze chatbox genieten er intens van en wij hebben in een korte tijd al veel vaste klanten gemaakt. Samen webcammen en er geld mee verdienen heeft een positieve invloed op ons leven. Wij zien het als een bijzondere hobby waar we ook lekker mee verdienen!

Sandra (34) & Casper (30) uit Utrecht

Wij zijn een jong koppeltje van 21 en 24 die webcamseks werk doet. Het besluit om ons aan te melden als webcam koppel was een goede, want het geld dat wij verdienen met webcamwerk kunnen we mooi in onze hypotheek stoppen. Zo lossen we snel onze schulden af en houden we genoeg over voor leuke dingen. Het werken als stel achter de cam is voor ons allebei erg spannend om te doen. Wij doen het al jaren, maar het blijft opwindend! Zeker de gedachte dat er mensen meekijken terwijl wij lekker seks hebben is een echte kick! Webcammen is thuiswerk en dat betekent dat we de deur niet uit hoeven om te verdienen. Wij gaan lekker naar de slaapkamer, zetten de computer aan en loggen in om te ‘werken’. Makkelijker en leuker kan het niet.

Laura (26) & Mark (28) uit Leiden

Je ziet tegenwoordig steeds meer stelletjes achter de webcam. Samen als stel verdienen met seks is de laatste jaren erg populair geworden. Wij zijn twee jaar geleden begonnen met webcam chatten en het bevalt ons goed. Wij zorgen ervoor dat we regelmatig inloggen op het platform en met veel klanten in contact komen. Door de jaren hebben wij veel gasten die telkens bij onze terugkomen voor een hete show. Wij proberen het lekker spannend te maken voor alle bezoekers die bij ons inloggen zodat ze een echte erotische ervaring krijgen!

Marietje (23) & Frank (30) uit Zaandam

Ik heb donker lang haar en ben slank, heb lekkere tieten en een lekker geil kontje. Ik ben nu nog alleen thuis, maar als de buurman komt gaan we helemaal los en zijn we niet meer te stoppen. Samen doen we de geilste dingen voor de cam. Zin om lekker met ons mee te geilen?

HTML Creator